RÓLUNK

Minden vállalkozásnak, és minden egyénnek van egy múltja. Az, hogy honnan jövünk nagyban meghatározza az irányt, amerre tartunk.

A(z) Sz-Épüljünk Kft. 2015-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú, kerecsendi székhelyű vállalkozás.

 

Építőipari cégünk családi hagyományok útját követve kezdte meg tevékenységét.

 

A megrendelői igényekhez alkalmazkodva vállaljuk különböző intézményi és polgári létesítmények kivitelezését, felújítását. A  munkák jelentős részét saját alkalmazottainkkal valósítjuk meg, együttműködve megbízható, állandó alvállalkozói háttérrel.

 

Legfontosabb célkitűzéseink között is első helyen szerepel, hogy megrendelőink számára teljes körű szolgáltatást biztosítsunk, megbízható és minőségi kivitelezést nyújtsunk az építőipar területein, mindezt a mindent kielégítő megrendelői igények szem előtt tartásával. Természetesen a szakszerű és minőségi munkavégzés elengedhetetlen feltétele a korszerű gépek használata, a jó munkafeltételek biztosítása, és az elégedett alkalmazottak, hogy képzett szakembereink minden munkánk során a maximumot nyújthassák megrendelőinknek.

 

Nem titkolt célunk, hogy kemény munkával elért elismertségünket és jó hírnevünket mind megrendelőink, mind a konkurens cégek körében megőrizzük és tovább terjesszük.

Forduljanak hozzánk bizalommal, hiszen áraink versenyképesek, árajánlataink rövid határidőn belül elkészülnek, szakszerű és korszerű, minden igényt kielégítő munkát garantálunk.

 

Várjuk érdeklődésüket és megrendeléseiket!

 

 

Tisztelettel:

Balog Csaba
Tulajdonos